Terülj - terülj asztalka...

2011.09.10

Megszületett, amire minden MAGYAR vágyott

2012. január 1-én új alaptörvénye, alkotmánya van hazánknak, és van már méltó helye, s szolgája.

Megszületett a "magyar terülj-terülj asztalka" is, csak hát ez sem az igazi, mert ételek helyett csak az új Alkotmány termett rajta.

No, nem baj, a nép éhezik, de szigorú új törvény, az van. A nép az utcára kerül, további munkahelyek szűnnek meg karcsúsítás címén és bedőlt hitelek miatt, de az asztalkát egy asztal szolga őrzi majd, mert erre a szemfényvesztésre van pénz.

Nemzetünk főrendezője KERÉNYI IMRE szerint, szerényen, Ő „Magyarságunk utolsó védelmezője”. Az újság szerint Ő rendezi meg (és nem be) az asztalt. Igen sokra vitte tehetségéből, na meg a miniszterelnök kegyéből.

Az emberek az utcán éheznek, a gyerekeknek nincsen tankönyvük, az önkormányzatok lassan csődbe mennek. Tehát nyakig ülünk a szarban. Erre mondhatjuk a Fidesz után szabadon, a "pofátlan asztalosok kormánya" ezt elszabta.

Amikor a SOTE évnyitóján az emberek embere, a Köztársasági elnök arra kérte a leendő hallgatókat, hogy a jobb megélhetésért ne menjenek külföldre dolgozni, hanem megalázó fizetésért maradjanak itthon, mert "MAGYAROK VAGYTOK", akkor ilyen asztalokra van szüksége az országnak? Hol a fontossági sorrend?

Kérjük, ezt újra gondolni szíveskedjék.