Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Mit akarunk?

2012.11.16

Mit akarunk?


A Baloldali Jövő Fórum tagjai tiltakozunk az Orbáni rendszer ellen!

 


  • Nem szeretnénk egy olyan országban élni ahol a választásokat külön regisztrációhoz kötik. Ezzel sok embert kizárhatnak a választásból.

 

  • Nem szeretnénk egy olyan országban élni ahol a vállalkozásokat a visszamenőleges törvénykezésekkel ellehetetlenítik. Ezzel a lépessel olyan helyzetbe hozzák Őket, hogy a dolgozók elveszítik a munkahelyüket.

 

  • Nem szeretnénk olyan országban élni ahol egy párt, ill. pártszövetség ír alkotmányt és azt kénye-kedve szerint módosíthat.

 

  • Nem szeretnénk, olyan országban élni ahol az országgyűlés elnöke semmibe veszi az ellenzéki pártok felszólalásait a parlamentben és kénye kedve szerint különböző jelzőkkel illeti azok munkáját illetve viselkedését.

 

  • Nem szeretnénk olyan országban élni ahol félnie keljen az utcán a zsidó vallású és a roma származású honfitársaiknak néhány szélsőjobbos egyén miatt.

 

  • Nem szeretnénk, olyan országban élni ahol a kétkezű munkás gyermeke nem tanulhat tovább, mert a családnak nincsen pénze a tandíjra.

 

Erre mondhatják, hogy költözzünk el, de MI nem engedünk ennek a rendszernek. Ennek a dilettáns bandának kell eltűnnie, azért hogy ez az ország rólunk szóljon.

 

Tiszta választásokat és egy baloldali kormányt szeretnénk, akik nem veszik semmibe a „kisembereket”. Olyan csapatot szeretnénk az ország élére, akik nem játszanak a visszamenőleges törvénykezésekkel, s jó kapcsolatot ápolnak a szövetségeseinkkel, szomszédjainkkal.

 

 

Baloldali Jövő Fórum

Ez az ország szóljon rólunk.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.