Kiállunk a XV. kerületi polgármester mellett! Megvédjük Hajdu Lászlót!

2017.06.30

Kiállunk a Polgármester mellett!
Megvédjük Hajdu Lászlót!

A Demokratikus Koalíció XV. kerületi szervezete elítéli a helyi Fidesz által kezdeményezett támadást, melyet polgármesterünk, Hajdu László ellen indított.
Furcsa és felfoghatatlan számunkra, hogy a Fideszes képviselők még mindig nem hajlandóak tudomásul venni egy demokratikus választás végeredményét, ahol a Demokratikus Koalíció színeiben induló Hajdu László győzött, és azóta megmutatta, hogy igenis lehet becsületesen, és demokratikus eszközökkel vezetni egy kerületet.

Elvtelen viselkedésükkel a képvelő urak és hölgyek bebizonyították, hogy a Fidesz képviselőit nem érdeklik a kerületünkben élők sorsa. Polgármesterünk elleni támadás nem más, mint a mindenkori hatalom utáni vágyakozás, és a kerületben élő emberek semmibevétele!

A Demokratikus Koalíció XV. kerületi vezetés, tagjai és szimpatizánsai kiállnak Hajdu László mellett, felszólítva Fidesz helyi szervezetét, hogy térjen vissza a tisztességes politizáláshoz!

Legárd Krisztián elnök és Gallai Dávid ügyvezető alelnök