Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Juhász Attila DK- XV. kerület

2017.08.28

Juhàsz Attila fényképe.

Óbudán most valósággá váltak a tervek! Ideje lenne, hogy László Tamás országgyűlési képviselő latba vesse minden befolyását. Kormányzati támogatással megújulhatna az újpalotai vásárcsarnok és környezete.

Hosszú ideje várják Újpalota lakosai, hogy a városrész Önkormányzata felújíttatja a vásárcsarnokot, azt is tudom, ez a projekt jelentős anyagi ráfordítást igényel. A teljes beruházáshoz legalabb 2-3 milliárd forintnyi forrás szükséges, mely jelenleg nem áll az önkormányzat rendelkezésére. Szükséges lenne elkészíteni a terveket: igazi közösségi teret kellene kialakítani, a jelenleginél lényegesen kulturáltabb bevásárlási lehetőséggel, parkolókkal. 

A beruházáshoz sok pénz szükséges, ezért a kerületben, s főleg az Újpalotai polgárok nevében is irhatom, hogy Laszló Tamás országgyűlési képviselő kezdjen tárgyalásokat Orbán Viktor miniszterelnökkel! Orbán Viktor pedig tegyen ígéretett arra, hogy lesz pènz a piac felújítására! Megítèlésem szerint európai uniós forrásra is szükség lesz a vásárcsarnok felújításához az önerő biztosításához! 

László Tamás inkább a kerületünk fejlődésével foglalkozzon, ha már megválasztott országgyűlési képviselőként erre esküdt tett! Ne legyen üldözési màniája Hajdu Lászlóval szemben, akit szintèn a lakosság választott meg, kerületünk polgármesterének! 

Kerületünk átfogó fejlődésében a DK érdekelt! 

Tegyünk együtt közösen, kerületünkért!

 
Facebook: Juhász Attila