Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Hajrá, Klubrádió!

Hajrá, Klubrádió!

Hajrá, Klubrádió!

Hadd szóljon! 2.0 címmel lesz könnyűzenei koncert a Klubrádió megsegítésére 2012. október 30-án este 7 órától a Syma Rendezvényközpontban. Miután a legnépszerűbbek között számon tartott Klubrádió működését a mostani kurzus nem nézi jó szemmel, a megmentésére igazi közösségi mozgalom bontakozott ki, melyhez népszerű zenészek is társultak. Anyagilag is nehéz helyzetbe került az adó, melynek zavartalan működését úgy tűnik az MTVA zavarja.

Hadd szóljon! 2.0 címmel lesz könnyűzenei koncert a Klubrádió megsegítésére 2012. október 30-án este 7 órától a Syma Rendezvényközpontban. Miután a legnépszerűbbek között számon tartott Klubrádió működését a mostani kurzus nem nézi jó szemmel, a megmentésére igazi közösségi mozgalom bontakozott ki, melyhez népszerű zenészek is társultak. Anyagilag is nehéz helyzetbe került az adó, melynek zavartalan működését az MTVA zavarja, vagyis miután még mindig nem ítélték oda nekik az egyik frekvenciát sem,  lehetetlenné teszik a létfontosságú hirdetések szervezését. Ezért is lesz jótékonysági koncert, többek között Bródy Jánossal, Dés Lászlóval és barátaival, Somló Tamással, Babos Gyula együttesével. 
A koncert fő támogatottja: a Klubrádió. Ez olvasható a Hadd szóljon! 2.0 című koncert plakátján, melyről az is kiderül, kik lépnek fel a rádió megmentéséért. A közönség ugyanis a belépőjegyek árával támogatja a hatalom által megszüntetni kívánt rádiót, amelyet már hosszú hónapok óta a civil összefogás tart életben. A jótékonysági koncerten olyan művészek lépnek fel, akik érzelmileg is kötődnek a Klubrádióhoz, és akik maguk is képesek lennének megtölteni egy koncerthelyszínt, hát még így, együtt. 
 
 – 
 
Mindig szívesen hallgatom a Klubrádiót , s tudom, hogy támogatásra szorul, hiszen nagyon nehéz helyzetbe került, s bizonytalanná vált a működése – mondja Bródy János, aki már a tavaly júniusi, a Klubrádiót segítő koncerten is fellépett és most sem hiányzik majd a színpadról. 
Miként fellép majd a Babos Project, a Cabaret Acustic, Gerendás Péter, a Hanem tangózenekar, Kováts Kriszta, Lerch István, a Pa-Dö-Dő, Somló Tamás, Szirtes Edina „Mókus” S ott lesznek persze a Syma színpadán Dés László és barátai, ők is szerepeltek a 2011-es Klubrádió-koncerten.
A Klubrádiót segítő tavalyi koncerten mintegy háromezren segítették jegyvásárlással az adót, a szervezők most sem számítanak kevesebb nézőre. Sőt. 
Jegyek kaphatók a Klubrádióban (III., Bokor u. 1-5.), a Láng Téka Könyvesboltban (XIII.,Pozsonyi út 5.), a Toldy Ferenc Könyvesboltban (I.,Fő utca 40.), az Örkény István Könyvesboltban (XIII., Szent István krt. 26.), valamint a www.jegy.hu oldalon. 
 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.